Iväg

Iväg till skolan nu. Bussen går om tio minuter...
Nu så har Emma vila så det blir skritt varje dag. :D
Sen åker ju leif till Thailand i tre veckor så då får jag ha Emma. Men jag ska ju ner till Fredrik och världens bästa Kicki v 45 så då får cajsa & olivia ta Emma. Med det tycker dom är kul... (eller inte)
Gammal bild.

Hiss

Vill hissa Gävle RS! Vi är så jävla awesome!
Det är bra stämmning, alla är glada och säger hej.
När det har gått bra för någon så blir hela klubben jätte stolt och när det inte har gått lika bra så bombar dom en med pepp talk. Vi får in massor med bra tränare som privatryttarna han chans att träna för så att de kan bli lite bätte. Men vi som rider lektions häst/ponny ka också få möljlighet att vara med. Det är så kul.
Vi har full rulle på US också som fixar övernattningar, uteritter osv.
Gah! Älskar vår klubb!!!!

ridning tidsinställt

Nu sitter jag nog på DD. Sen efter så har jag stalltjänst. 12.00-19.30.  Ska finna fixa DD där emellan så vill gärna ha allt klart med naldo. Det blev bara en snabb uppdate. BYE!!

stallet

ska till stallet nu, fixa naldo. Kanske jag hinner skritta han innnan ridlektionen på DD. :D
Leif är i strömsholm och han har med sig Emma och Sillen. Emma hade 0 fel i går i 1.30 och Sillen hade 4 fel i 1.40. Olivia är med dit ner, jag skulle igentligen jätte gärna viljat åka, men men. Ska man tävla så ska man. :)
DD var jättefin i onsdags på lektionen. Det är ju en hoppspecial så vi tog det lite lungt och made trimm/markarbete. Hoppas att han inte har gått så mycket nybisar i vecka, utan att han är fit for fight. :)
suddig bild ifrån högbo. :)

rubrik

Hejsan, tävling på söndag.
Ska bli riktigt kul! Sista omgången i Div 2. Rider LB:0 och LB:1 (laget)
Det har gått hyfsat för laget i år. Första omgången så kom vi 2 eller tre poäng i från 3:e placeringen och den andra omgången så kom vi faktiskt 3:a. Med bara typ 10 poäng till 1:an. :D
Jga var och tävlade Ridskolemästerskapen förra helgen. För er som inte vet vad det är så är det uttagningen till Ridskole-SM. Det var as kul! DD var jättefin och Jag kom totalt delad 2:a.
Individuellt i alla klasser så kom jag:
5:a i hoppningen (pga en rivning)
2:a i teorin
2:a i dressyren.
Han har aldrig varit så bra! För en gångs skull så hade han energi! Men det bästa med ryttartest är att man får ta med sig spöt in på banan! Så när han la av lite, istället för att tryck in sporrarna, så bara touchade man lite med spöt och fick reaktion. AWESUME!
Dressyrryttar testet...

RSS 2.0